Beleadsz a futócipőnkbe?

A Beleadsz a futócipőnkbe? kampány a Most mint soha Alapítvány projektje, szellemi terméke Dániel és Bercel, a gerincvelői izomsorvadásban (SMA-ban) érintett testvérek fejlődéséért.

A kampány kettős céllal jött létre, hiszen valljuk, azt kapsz, amit adsz! Adománygyűjtésünk kezdetekor, 2018-ban, amikor Dániel betegsége kiderült, azon kívül, hogy fel kellett vennünk a harcot az SMA-val, szembesülnünk kellett azzal, hogy negyedik emeleti, lift nélküli társasházban elhelyezkedő lakásunk Dani járásképtelensége miatt nem lesz élhető élettér számunkra a jövőben. Félő volt, hogy az otthonunk Dani számára börtönné válik. Azonban sikeres adománygyűjtés lefolytatását követően közel 7 millió Ft adomány érkezett, melyből az mellett, hogy új otthonba költözhettünk korrekt összegű hitel vállalása mellett, Daninak számos fejlesztő eszközt, kerekes székeket, állító gépet, számtalan tornaeszközt, számos rehabilitációt tudtunk finanszírozni.

A harc nem állt meg, sőt, Berci betegségével még egy szintet kellett lépnünk, azonban az mellett, hogy Daniért és Berciért, az ő gyógyulásukért harcolunk, amihez a támogatást kérjük, már szeretnénk adni is. Fejlődtünk, és elértük azt a pontot, hogy már adni is próbálunk, hiszen a hálánkat csak így tudjuk kifejezni és viszonozni.

A kampány keretében olyan személyek jelentkezését várjuk, akiknek hivatásuk, munkájuk miatt több emberrel állnak kapcsolatban, és csatlakoznának támogatóinkhoz adománygyűjtő doboz kihelyezésével, vagy akik egy napig dolgoznának a fiúk fejlődéséért!

Ezen felül a „Beleadsz a futócipőnkbe?” projekttel szeretnénk olyan programokat szervezni, illetve olyan hozzájárulásokat biztosítani mások számára, amivel viszonozni tudjuk Dániel és Bercel támogatását.

Mit gondolsz?

Beleadsz a futócipőnkbe?